614.31 Інспекція харчових продуктів. Інспекція крамниць, ринків
Документи:
- Методики санітарної експертизи харчових продуктів та гігієнічної оцінки харчування населення [Текст] : навчально-методичний посібник / [Мізюк М.І., Савчук Р.М., Погорілий М.П., Малишевська О.С., Тимощук О.В., Токар І.Т., Колганов А.В., Суслик З.Б., Йонда М.Є., Мищенко І.А., Гречух Л.С., Єремчук Я.О., Єремчук В.О., Погоріла Л.Й., Мізюк Р.М.]. — Івано-Франківськ : Симфонія форте, 2019. — 88 с. — ISBN 978-966-286-165-5.
- Ковтун, Наталія Ярославівна
Структурно-функціональна організація твердих тканин пришийкової ділянки малих кутніх зубів людини [Текст] : автореф. дис. на здоб. наук. ступ. к.м.н. : спец. 14.03.01 "Нормальна анатомія" / Н. Я. Ковтун ; МОЗУ ДВНЗ ""ТДМУ ім. Горбачевського МОЗУ. — Тернопіль, 2018. — 20с.
- Кощеева, А. К.
Простейшие инструментальные методы контроля в практике санитарно-пищевого надзора [Текст] / А. К. Кощеева. — М : Медицина, 1974. — 72 с.
- Хейфец, М. А.
Санитарно-микробиологическое исследование колбасных изделий [Текст] / М. А. Хейфец. — Л. : Медицина, 1968. — 86 с. — (Б-ка санитарного врача).
|