Спельта
Документи:
- Косаківська, І. В.
Вплив праймування абсцизовою кислотою на ріст і післястресове відновлення пшениці і спельти за дії модельованої помірної грунтової посухи [Текст] / І. В. Косаківська, В. А. Васюк, Л. В. Войтенко // Фізіологія рослин і генетика. Plant Physiology and Genetics. — 2020. — т.52, № 1. — С.74-83.
- Косаківська, І. В.
Вплив екзогенної абсцизової кислоти на морфометричні показники ростових процесів озимої пшениці та спельти за дії гіпертермії [Текст] / І. В. Косаківська, В. А. Васюк, Л. В. Войтенко // Физиология растений и генетика. — 2019. — т.51, № 4. — С.324-337.
- Характеристика колекційних зразків спельти (TRITICUM SPELTA L. ) за елементами структури продуктивності та хлібопекарською якістю [Текст] / В. В. Моргун, С. М. Січкар, В. М. Починок та ін. // Физиология растений и генетика. — 2016. — т.48, № 2. — С.112-119.
- Романенко, К. О.
Вплив короткотривалих температурних стресів і помірної грунтової посухи на пігментний комплекс пшениці,спельти і жита [Текст] / К. О. Романенко, Л. М. Бабенко, І. В. Косаківська // Фізіологія рослин і генетика. Plant Physiology and Genetics. — 2023. — т.55, № 6. — С.528-538.
|