Салат листовий
Документи:
- Phenylalanine ammonia-lyase activity and anthocyanin content in different varieties of lettuce under the cadmium influence [Текст] / O. I. Kosyk, I. M. Khomenko, I. M. Batsmanova, N.Yu. Taran // Український біохімічний журнал. — 2017. — т.89, № 2. — С.85-91.
- Гуцол, В. В.
Дослідження якісного складу та кількісного вмісту жирних кислот у листі та коренях салату "Лолло Россо" [Текст] / В. В. Гуцол, І. О. Журавель, І. Г. Гур'єва // Фітотерапія.Часопис. — 2016. — № 1. — С.39-42.
- Гуцол, В. В.
Дослідження якісного складу та кількісного вмісту карбонових кислот у сировині салату посівного сорту "Лолло Россо" [Текст] / В. В. Гуцол, І. О. Журавель, І. Г. Гур'єва // Фітотерапія.Часопис. — 2017. — № 1. — С.55-58.
- Пида, В. П.
Вивчення протизапальної активності сухого екстракту з листя салату посівного [Текст] / В. П. Пида, Л. С. Фіра, П. Г. Лихацький // Медична та клінічна хімія. Medical and Clinical Chemistry. — 2018. — т.20, № 3. — С.57-62.
|