Сочевиця харчова
Документи:
- Genetic diversity and population structure analysis of landrace and wild relatives of lentil germplasm using CBDP marker [Текст] / J. Sarvmeili, A. Saidi, N. Farrokhi et al. // Цитологія і генетика. Cytology and Genetics. — 2020. — т.54, № 6. — С.68-69.
- Вивчення елементного складу трави деяких видів сочевиці [Текст] / С. В. Романова, В. І. Волочай, О. В. Демешко, В. П. Руденко // Український біофармацевтичний журнал. The Ukrainian Biopharmaceutical Journal. — 2019. — № 1. — С.61-64.
- Романова, С. В.
Дослідження фармакологічної активності сухого екстракту з трави сочевиці харчової [Текст] / С. В. Романова, В. М. Ковальов, М. А. Дученко // Український медичний альманах. — 2013. — т.16, № 2. — С.78-79.
- Романова, С. В.
Хімічне вивчення ліпофільної фракції з трави LENS CULINARIS [Текст] / С. В. Романова, С. В. Ковальов // Фармацевтичний часопис. — 2009. — № 2. — С.15-19.
- Романова, С. В.
Стандартизація сухого екстракту з трави сочевиці харчової [Текст] / С. В. Романова, С. В. Ковальов, В. М. Ковальов // Запорожский медицинский журнал. — 2012. — № 4. — С.121-123.
|