Електронний каталог
Класифікатори
М'ята
М'ята перцева
Документи:
Морозов, А. И.
Биоморфологические особенности сортов мяты перечной (Mentha piperita L.) и их интродукция в нечерноземную зону России [Текст] / А. И. Морозов // Вопросы биологической медицинской и фармацевтической химии. — 2013. — № 11. — С.137-142.
Особливості термічної деструкції олії м'яти перцевої в бінарних системах із циклодекстрином [Текст] / І. О. Омельченко, Т. Г. Ярних, І. Б. Янчук, Г. І. Борщевський // Актуальні питання фармацевтичної і медичної науки та практики ( в дар ). — 2016. — № 1. — С.48-51.
Попова, Н. В.
Гідроксикоричні кислоти сортів м'яти перцевої [Текст] / Н. В. Попова // Современная стоматология. — 2013. — № 4. — С.60-64.
Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'