Депривація харчова
Документи:
- Гембаровський, М. В.
Вплив L-карнітину на показники ендогенної інтоксикації за умови експериментального токсичного ураження парацетамолом на тлі харчової депривації [Текст] / М. В. Гембаровський // Медична хімія. — 2013. — т.15, № 2. — С.68-71.
- Гембаровський, М. В.
Вплив харчової депривації на показники пероксидного окиснення ліпідів та системи антиоксидантного захисту печінки щурів [Текст] / М. В. Гембаровський, І. М. Кліщ, М. І. Марущак // Медична хімія. — 2013. — т.15, № 1. — С.25-29.
- Зміни спектра білків крові і м'язів щурів за впливу ретаболілу,речовини LES-2222 і тестостерону пропіонату при харчовій депривації [Текст] / Н. Ю. Коропецька, Д. Д. Остапів, І. О. Нєктєгаєв та ін. // Буковинський медичний вісник. — 2015. — т.19, № 2. — С.106-110.
- Вплив двох варіантів дозованої аліментарної депривації на неорганічний та органічний матрикс кісткової тканини молодих щурів [Текст] / І. Г. Літовка, С. П. Весельський, С. Магомедов та ін. // Фізіологічний журнал. — 2020. — т.66, № 1. — С.10-17.
|