Отруєння харчові
Документи:
- Gogua, R.
Comparative hygienic assessment of the problem of food poisoning in Ukraine and Georgia [Текст] / R. Gogua // Український науково-медичний молодіжний журнал.Ukrainian Scientific Medical Youth Jornal(в дар). — 2022. — № 3 (133) (пецвипуск). — С.77. — Щорічна міжнародна конференція молодих науковців, "Annual Young Medical Scientists' Conference 2022", [м. Київ, 19 грудня 2022р.].
- Айсюк, Ю.
Небезпеки на кухні: як уникнути харчових отруєнь? [Текст] / Ю. Айсюк // Безпека життєдіяльності. — 2016. — № 8. — С.7-9.
- Демецкая, А.
В зоне особого внимания : пищевые отравления и кишечные инфекции [Текст] / А. Демецкая // Фармацевт Практик. — 2018. — № 5. — С.40-41.
- Малюга, Валентина
Профілактика харчових отруєнь мікробного походження [Текст] / В. Малюга // Журнал головної медичної сестри. — 2016. — № 7. — С.55-61.
- Слободкін, В. І.
Актуальні питання методології розслідування випадків харчових отруєнь [Текст] / В. І. Слободкін // Проблеми харчування. — 2014. — № 1. — С.44-49.
- Слободкін, В. І.
Харчові отруєння фікотоксинами:етіологія,клініка,профілактика ( Огляд літератури ) [Текст] / В. І. Слободкін, В. М. Левицька // Проблеми харчування. — 2012. — № 1-2. — С.36-49.
- Клініко-епідеміологічні властивості ботулізму як класичного харчового отруєння [Текст] / В. І. Слободкін, А. О. Сенатова, Т. Ф. Харченко, В. М. Левицька // Проблеми харчування. — 2015. — № 2. — С.19-24.
|