Студенти-харчування
Документи:
- Ельцова, Л. Б.
Гигиеническая оценка частоты потребления пищевых продуктов животного происхождения в рационе студентов-медиков и обоснование путей его коррекции [Текст] / Л. Б. Ельцова, С. Т. Омельчук, А. А. Петросян // Медичні перспективи. — 2019. — т.XХIV, № 2. — С.73-82.
- Єльцова, Л. Б.
Гігієнічна оцінка режиму харчування студентів-медиків та обгрунтування шляхів його корекції [Текст] / Л. Б. Єльцова // Проблеми харчування. — 2017. — № 1. — С.17-21.
- Профілактика гіповітамінозів та гіпомікроелементів у студентської молоді [Текст] / Л. Б. Єльцова, С. Т. Омельчук, В. Д. Алексійчук, А. А. Петросян // Довкілля та здоров'я. Enviroment and Health. — 2018. — № 4. — С.53-57.
- Соціально-психологічні особливості способу життя студентів і їх вплив на здоров'я [Текст] / В. А. Огнєв, Н. О. Галічева, К. М. Сокол та ін. // Експериментальна і клінічна медицина( в дар ). — 2012. — № 1. — С.164-169.
- Пересічний, М. І.
Концепція організації харчування студентів [Текст] / М. І. Пересічний, П. О. Карпенко, Є. М. Пересічна // Проблемы старения и долголетия. — 2011. — т.20, № 2. — С.177-188.
- Норми фізіологічних потреб у енергії і харчових речовинах та середньодобовий раціон харчування студентів [Текст] / М. І. Пересічний, П. О. Карпенко, С. М. Пересічна, І. В. Смичек // Проблеми харчування. — 2011. — № 1-2. — С.25-31.
- Петренко, Н. В.
Нові підходи до оптимізації системи харчування молоді [Текст] / Н. В. Петренко // Вісник наукових досліджень. — 2015. — № 2. — С.126-128.
|