Продукти кисломолочні
Документи:
- Бельмер, С. В.
Кисломолочные бактерии в продуктах питания:теоретические основы и практическое значение(На примере Lactobacillus rhamnosus GG) [Текст] / С. В. Бельмер // Вопросы современной педиатрии. — 2011. — т.10, № 3. — С.80-85.
- Бельмер, С. В.
Кисломолочные продукты в структуре здорового питания детей :иммунологические и метаболические эффекты [Текст] / С. В. Бельмер, Т. В. Гасилина // Вопросы практической педиатрии. — 2009. — т.4, № 3. — С.46-52.
- Бережний, В. В.
Використання кисломолочних продуктів функціонального харчування у практиці лікарів-педіатрів та лікарів загальної практики-сімейних лікарів [Текст] / В. В. Бережний, Г. В. Дрох, Ю. І. Бондарець // Современная педиатрия. — 2015. — № 8. — С.82-87.
- Гармашева, І. Л.
Біологічні властивості ентерококів і лактококів, ізольованих з традиційних кисломолочних продуктів України [Текст] / І. Л. Гармашева, Н. К. Коваленко, Л. Т. Олещенко // Мікробіологічний журнал. — 2020. — т.82, № 1. — С.22-32.
- Властивості штамів лактококів, ізольованих із традиційних кисломолочних продуктів [Текст] / І. Л. Гармашева, Н. К. Коваленко, Л. Т. Олещенко, О. М. Василюк // Мікробіологічний журнал. — 2017. — т.79, № 6. — С.3-12.
- Гармашева, І. Л.
Стійкість до антибіотиків ,декарбоксилазна та гемолітична активності ентерококів,ізольованих та традиційних кисломолочних продуктів [Текст] / І. Л. Гармашева, Н. К. Коваленко, Л. Т. Олещенко // Мікробіологічний журнал. — 2018. — т.80, № 1. — С.3-14.
- Гойко, І. Ю.
Розроблення фітокомпозицій для виробництва функціональних кисломолочних сирів [Текст] / І. Ю. Гойко // Проблемы старения и долголетия. — 2016. — т.25, № 2. — С.273-279.
- Матвиенко, И. Н.
Здоровье ребенка и роль кисломолочной продукции [Текст] / И. Н. Матвиенко // Современная педиатрия. — 2016. — № 5. — С.83-88.
- Мосийчук, Л. В.
Оценка безопасности и диетической эффективности использования кисломолочного продукта при дисбактериозе у лиц с избыточной массой тела и ожирением [Текст] / Л. В. Мосийчук // Вопросы питания. — 2013. — т.83, № 2. — С.37-41.
- Романчук, І. О.
Оцінка якості кисломолочного продукту геродієтичного призначення [Текст] / І. О. Романчук, О. П. Гондар, Л. О. Моісеєва // Проблемы старения и долголетия. — 2016. — т.25, № 2. — С.269-272.
- Синявский, Ю. А.
Использование специализированного кисломолочного продукта на основе бобов сои в кардиологической практике [Текст] / Ю. А. Синявский, В. А. Крайсман, Ж. М. Сулейманова // Вопросы питания. — 2013. — т.82, № 5. — С.51-57.
- Черкашин, А. В.
Влияние штаммов лактобактерий,используемых при производстве кисломолочных продуктов,на возбудителей пищевых токсикоинфекций [Текст] / А. В. Черкашин, Г. Г. Кузнецова, С. А. Шевелева // Вопросы питания. — 2011. — т.80, № 3. — С.37-40.
- Шадрин, О. Г.
Молочные продукты в питании здорового ребенка [Текст] / О. Г. Шадрин // Современная педиатрия. — 2009. — № 5. — С.93-104.
- Шадрін, О. Г.
Щодо доцільності застосування кисломолочних продуктів у харчуванні дітей грудного віку [Текст] / О. Г. Шадрін // Здоровье ребенка. — 2013. — № 3. — С.83-84.
- Шадрін, О. Г.
Кисломолочні продукти в харчуванні дітей [Текст] / О. Г. Шадрін, В. П. Місник // Клінічна імунологія,алергологія,інфектологія. — 2010. — № 2. — С.64-66.
|