Бактерії молочнокислі
Підтеми:
Документи:
- Ethanol production by co-cultivation of yeast and lactic acid bacteria on starch [Текст] / M. O. Fomina, O. D. Ianieva, M. V. Havrylenko et al. // Мікробіологічний журнал. — 2021. — т.83, № 4. — С.3-14.
- Вплив кріоконсервації на життєздатність та біологічні властивості молочнокислих бактерій [Текст] / Н. К. Коваленко, І. Л. Гармашева, О. П. Лівінська, Л. Т. Олещенко // Мікробіологічний журнал. — 2017. — т.79, № 5. — С.3-12.
- Лівінська, О. П.
Тейхоєві кислоти молочних бактерій [Текст] / О. П. Лівінська, І. Л. Гармашева, Н. К. Коваленко // Мікробіологічний журнал. — 2012. — т.74, № 4. — С.87-94.
- Огірчук, К. С.
Ідентифікація та біологічні властивості молочнокислих бактерій,ізольованих від жінок старших вікових груп [Текст] / К. С. Огірчук, Н. К. Коваленко, О. А. Полтавська // Мікробіологічний журнал. — 2013. — т.75, № 5. — С.3-9.
- Огірчук, К. С.
Антагоністичні властивості молочнокислих бактерій,виділених від жінок практично здорових і хворих на остеопороз [Текст] / К. С. Огірчук, О. А. Полтавська, Н. К. Коваленко // Мікробіологічний журнал. — 2013. — т.75, № 1. — С.21-27.
- Ускова, М. А.
Антиоксидантные эффекты молочнокислых бактерий-пробиотиков и йогуртных заквасок [Текст] / М. А. Ускова, Л. В. Кравченко // Вопросы питания. — 2009. — т.78, № 2. — С.18-23.
- Шадрін, О. Г.
Оптимізація лікування харчової алергії у дітей дошкільного віку з використанням лізатів молочнокислих бактерій Lactobacillus rhamnosus V [Текст] / О. Г. Шадрін, Г. А. Гайдучик, Л. Січел // Современная педиатрия. — 2018. — № 7. — С.13-19.
|