Електронний каталог
Класифікатори
641/642, Л 99, Харчування. Харчовi продукти. Приготування їжi. Страви
641 Продукти харчування. Приготуваня їжі. Страви
Підтеми:
641.5 Приготування їжі і страв. Кулінарія
641.8 Приготування основних та інших страв. Сервірування готових страв. Спеції
Документи:
Образцовая кухня и практическая школа домашнего хозяйства [Текст] / Сост. П.Ф. Симоненко. — М. : Голос, 1991. — 736 с. — ISBN 5805508435.
Кравец, В. С.
Блюда из черствого хлеба. [Текст] / В. С. Кравец. — К. : Час, 1990. — 16 с. : ил.
Кравцов, И. С.
Домашнее консервирование и хранение пищевых продуктов. [Текст] / И. С. Кравцов. — 11-е изд, испр. — Одесса : Маяк, 1985. — 278 с.
Ростовский, В. С.
Азбука кулинарного искусства [Текст] / В. С. Ростовский. — К. : "Урожай", 1992. — 208с.
Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'