663/664, Л 8/9 ,Харчова промисловiсть. Харчовi виробництва
Підтеми:
- 663 Промислова мікробіологія, мікологія. Бродильне виробництво, промисловість ферментів. Виробництво напоїв
- 663.1, Л 87-1, Мiкробiологiчна промисловiсть
- 663.2/.3, Л 87, Вино. Виноробство
- 663.4, Л 87, Пиво. Пивоварення. Солодопророщення
- 663.5, Л 87, Питний спирт. Спиртовi рiдини (спиртовi напої). Перегонка спирту, рафiнування
- 663.6/.8, Л 88; Л 95, Вода для напоїв, та iнших промислових призначень. Мiнеральнi води. Лiкувальнi води. Морозиво
- 663.9, Л 98, Шоколад. Какао. Кава. Чай. Тютюн
- 664 Харчова промисловість в цілому. Виробництво і консервування харчових продуктів
- 664.1/.2, Л 84, Цукрове та крохмально-паточне виробництво
- 664.3, Л 95, Виробництво харчових жирiв та масел. Маргарин. Протеїнвмісні харчові продукти
- 664.4/.5, Л 98, Мiнеральнi харчовi продукти. Пряностi. Приправи
- 664.6/.7, Л 82, Борошномельно-круп'яне та хлiбопекарське виробництво
- 664.8/.9, Л 96, Виробництво консервiв
|