Електронний каталог
Сайт бібліотеки
>
Електронний каталог
> Опис документа
Опис документа
Шифр:
613.241
Авторський знак:
Т48
Ткаченко Е.С.
Питательная и биологическая ценность пищевых продуктов, консервированных методом сублимации
Вид документа:
Книга
Рік видання:
1966
Місце видання:
М.
Видавництво:
Медицина
Мова:
Російська
Обсяг:
140 с.
УДК:
613.241
Теми документа
УДК/6 Прикладнi науки. Медицина. Технологiя/61 Медичнi науки/613 Гiгiєна в цiлому. Особисте здоров'я та гiгiєна/613.2 Гiгiєна харчування/613.24 Недостатнє харчування. Голодування. Дієта. Схуднення
Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'