Електронний каталог

  Сайт бібліотеки  >  Електронний каталог  >  Опис документа

Опис документа

Замовити

 

Шифр:  641.5  Авторський знак:  М21 
Малявко А.А.
Технология проготовления холодных блюд, закусок, мучных и кондитерских изделий

Вид документа:  Книга 
Рік видання:  1990  Місце видання:  К.  Видавництво:  Выща школа 
Мова:  Російська  Обсяг:  208 с. 
УДК:  641.5  ISBN:  5-11-001812-Х 

Примірники
Місце збереження Кількість В наявностi
Центральний читальний зал 1 1

Теми документа

Статистика використання: Видач: 0

Замовити

Український Фондовий Дім Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'