Електронний каталог
Сайт бібліотеки
>
Електронний каталог
> Опис документа
Опис документа
Шифр:
641.5
Авторський знак:
З-38
Захарова Н.В.
Искусство китайской кулинарии
Вид документа:
Книга
Рік видання:
1992
Місце видання:
М.
Видавництво:
Изд-во МГУ
Мова:
Російська
Обсяг:
48 с.
УДК:
641.5
ISBN:
5-211-02515-6
Теми документа
УДК/6 Прикладнi науки. Медицина. Технологiя/64 Домоведення. Комунальне господарство. Служба побуту/641/642, Л 99, Харчування. Харчовi продукти. Приготування їжi. Страви/641 Продукти харчування. Приготуваня їжі. Страви/641.5 Приготування їжі і страв. Кулінарія
Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'